Voleybolcular Kaymakam Güven'i Ziyaret Etti

Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sporcuları ve yönetimi, Kula Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti.

Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı yönetimi ve sporcuları, Voleybol 1. Lig A Grubu’ndaki kendi sahasında oynayacağı ilk maçı öncesi Kula Kaymakamı Murat Güven’i ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Faik Şentürk, İsmail Temel, Antrenör Mustafa Çayır, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Takım hakkında bilgi veren Takım Antrenörü Mustafa Çayır, "Güçlü bir ekip kurduk iyi bir takımız. Hedefimiz lig şampiyonluğu ve Süper Lig’e yükselmek. Pazar günü saat 14.00’da oynayacağımız ilk maçımıza tüm Kula halkını davet ediyorum." dedi.

Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ise şunları söyledi:

"Jeopark Kula Belediyespor olarak ilçemizi ve Manisa’mızın tek erkek voleybol takımı olarak temsil etmenin gururu içerisindeyiz. Bu yıl hedefe ulaşarak Kula’mızın ismini Tüm Türkiye’ye ve dünyaya duyurmak istiyoruz."

Kula Kaymakamı Murat Güven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcular ve teknik heyeti başarılar diledi.

Sporcular ve teknik heyetle tek tek sohbet eden Kaymakam Güven daha sonra Pazar günkü maç için gelebileceğini söyledi.



Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı ilk maçını Isparta Eğridirspor ile Pazar günü saat 14.00’da Kula Spor Salonunda yapacak.

Kaynak: İHA