Sivasspor Galibiyete Odaklandı

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde bu sezon ligdeki ikinci sınavını verecek kırmızıbeyazlı ekip, Balıkesirspor maçından 3 puanla ayrılmanın ve puan cetvelinde üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor'u yenerek, ligde üst sıralara yükselmeyi amaçlıyor.

Ligde geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 7 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, haftayı kayıpsız atlatmayı hedefliyor.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde bu sezon ligde çıktığı ilk maçından galibiyetle ayrılmayı başaran Sivas temsilcisi, puan cetvelinde üst sıralara yükselme adına Balıkesir deplasmanında önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

Sivasspor ve Balıkesirspor 16'sı 2. Lig, ikisi ise Süper Lig'de olmak üzere 18 kez karşılaştı. Geride kalan 18 maçta iki takım da sekizer galibiyet elde ederken, 2 mücadele de beraberlikle sonuçlandı.

Sivasspor, Balıkesirspor filelerini 16 kez havalandırırken kalesinde ise 19 gol gördü. Sivasspor ile Balıkesirspor son olarak 2014-2015 sezonunda Süper Lig'de karşılaşmış ve Sivas'ta oynanan mücadele 1-1 sona ermişti.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Ahmet Cebe kart cezası, kaleci Korcan Çelikay ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda yarın saat 16.30'da başlayacak mücadelede İzmir bölgesi hakemlerinden Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Abdullah Bora yapacak.

Kaynak: AA