Ozan Tufan sezon sonu gidebilir

İspanyol devi Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ozan Tufan için sezon sonunda teklif yapma kararı aldı.

Ozan Tufan sezon sonu gidebilir
Fenerbahçe ve Milli Takım'ın tartışılan yıldızı Ozan Tufan çok flaş bir transfer iddiası ile gündemde.
Bir dönem Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid'in genç yıldızla çok ciddi şekilde ilgilendiği ortaya çıktı.

Alınan bilgilere göre İspanyol devi, Bursaspor'da oynadığı dönemden bu yana Ozan Tufan'ı takip altında tutuyor. 21 yaşındaki futbolcunun son 3 yılda oynadığı tüm maçları mercek altına alan Atletico Madrid'in sezon sonunda teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Ozan Tufan sezon sonu gidebilir

DİEGO SİMEONE OZAN TUFAN'I ÇOK BEĞENİYOR

İspanyol basını, geçtiğimiz sezon başında da Ozan Tufan'la ilgili transfer iddialarına yer vermiş, milli futbolcu ise tercihini Fenerbahçe'den yana kullanmıştı. Ancak son gelişmelere göre Atletico, Ozan'dan vazgeçmiş değil.

İspanyol kulübünün teknik direktörü Diego Simeone'nin Ozan Tufan'ı çok beğendiği, genç yıldızın bu sezon gösterdiği performansın devam etmesi halinde yöneticilere transfer talimatını vereceği belirtiliyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig ve Avrupa'da 12 maça çıkan Ozan 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Fakat genç yıldız sakatlığı nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalacak.