Ödül Alan Sporcuya Bir Ödül De Ekinci'den

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Makedonya’da düzenlenen Balkan Şampiyonasında şampiyon olarak Şanlıurfa’ya dönen 14 yaşındaki Mehmet Ali Ravi’yi ödüllendirdi.

Daha önce şampiyon olması halinde kendisine dizüstü bilgisayar hediye edeceğini söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu sözü tutup ülkemize altın madalya alarak dönen Mehmet Ali Ravi’ye hediyesini verdi.

Judo İhtisas Kulubü sporcusu olan 14 yaşındaki Mehmet Ali Ravi, Eyyübiye ilçesine bağlı Yıldız Meydanı Mahallesinde yaşıyor. Şampiyona sonrası Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret ederek hediyesi olan dizüstü bilgisayarı Ekinci’den alan Ravi, Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

14 yaşındaki Mehmet Ali Ravi ilk önce Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olduktan sonra ülkemizi temsil etmek üzere Judo Milli Takımına seçilerek ülkemizi yurtdışında temsil etmeye hak kazandı. Mehmet Ali Ravi daha sonra Judo Milli Takım bünyesinde ülkemizi temsil etmek üzere Makedonya’da yapılan şampiyonada 38 kg’da ülkemize Altın Madalya kazandırdı.

Mehmet Ali Ravi ile ilçe gençliğinin kendi branşındaki temsilcisi olarak, gurur duyduğunu belirten Ekinci, gençliğe ve spora her zaman önem vereceklerini söyledi.

Kaynak: İHA