Milli Tekvandocu Şen, Önder İmam Hatipliler Derneğinde

Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek milli sporcu Muhammed Talha Şen, Önder İmam Hatipliler Derneği'ni ziyaret etti.

Kanada'da yapılacak Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Muhammed Talha Şen, Önder İmam Hatipliler Derneğini ziyaret etti.

Derneğin genel başkanı Halit Bekiroğlu'nun çalışma ofisinde gerçekleştirilen ziyarete, Eyüp Otakçılar İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi tekvandocu Muhammed Talha Şen'in yanı sıra Öncüspor Asbaşkanı İhsan Kol ve milli antrenör Mahmut İlhan katıldı.

Genç tekvandocu Muhammed Talha Şen, başarılarının devamını getirmek istediğini vurgulayarak, 'İleride bu alanda antrenörlük yapmayı istiyorum. Önümde uzun yıllar var. Tekvandoya başlarken annemin desteği büyüktü, bundan sonra da kendi çabalarımla iyi noktalara gelmek istiyorum.'ifadelerini kullandı.

Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, çocukların farklı alanlarda başarılı olmalarının sağlanması gerektiğine dikkati çekerek, 'Talha'yı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İmam hatipleri temsil edecek öncü ve önder olacak. Bu yıl sporda seferberlik yılımız.' değerlendirmesinde bulundu.

Talha'nın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirten Öncüspor Asbaşkanı İhsan Kol ise 'Başarıyı tatmak apayrı bir lezzet. Sadece birinci olmanın değil bir misyonun temsilciliği ile orada bulunmak ayrı bir başarı.' şeklinde görüşlerini paylaştı.

Muhammed Talha Şen, Kanada'da yapılacak Dünya Şampiyonası öncesinde 1 aylık hazırlık kampına girecek.

Kaynak: AA