İşte Fenerbahçe'nin yeni otobüsü

Fenerbahçe’nin kara yolunda yapacağı seyahatlerinde kullanacağı yeni otobüsü Gürsel Turizm tarafından kulübe tahsis edildi.

Fenerbahçe'nin kara yolu resmi ulaşım sponsoru olan Gürsel Turizm, kulübe yeni otobüs tahsis etti. Otobüsün teslim töreni Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşti. Tanıtım toplantısına Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Önder Fırat, Gürsel Turizm Hürer Gündüz ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ile futbolcular katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Önder Fırat, “Fenerbahçe olarak başarılıların yanı sıra kulübün teminatı olarak sponsor çalışmaları sürdürüyoruz. Önemli bir anlaşma. Bizim için futbolcularımızın sağlığı, konforu bizim içinde önemli. Çok donanımlı otobüs tahsis ettiler. Bu yüzden çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Gürsel Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz ise, “Fenerbahçe ile geçmişimiz yarım asır. Bu proje bize gelince çok mutlu olduk. Çok heyecanlandık. En iyisi yapılmasını istedik. Bu özel otobüsü bizim için yaptılar. Bence dünyada sevgili ile yapılan en pahalı otobüs. Koltukları, iklimlendirmeleri özel. Önünde radar var. Çarpışmaları önlüyor. Camları daha dayanıklı. Çevreci bir otobüs. Bu otobüs sizin otobüsünüz. Dilediğiniz gibi kullanın. İnşallah şampiyonluğa vesile olur” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA