Amatör Spor Haftası Tenis Müsabakaları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında tenis müsabakaları Adana’da gerçekleştirildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, 2 gün süren ve Atlı Spor Tesisleri bünyesinde bulunan “Tenis Kortu”nda gerçekleştirilen tenis müsabakasında yaptığı konuşmada, sporun yararlı bir alışkanlık olduğunu söyledi.



Gülleri, “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Amatör Spor Haftası tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de gerçekleştirilmektedir. Özellikle çocuklarımızın spora başlamalarını sağlamak en önemli hedeflerimizdir. Ayrıca gençlerimizin de zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmasını sağlayacak en güzel araç olan spor, etkinlikleri boyunca sevdirilerek, yapılması sağlanacaktır” diye konuştu.

Kimler dereceye girdi?

Turnuva sonunda dereceye giren sporcular ve ödüllerini verenler şunlar:

Yıldız Erkekler: Nihat Coşarpınar, Ahmet Gözüküçük, Emre Sakin

Genç Kızlar: Selin Erdal, Büşra Danış, Berfin Mete

Genç Erkekler: Batuhan Çağlar, Ali Yelten, Berkay Özatan

Sporcuların kupa kupalarının Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, Yönetim Kurul Üyeleri Şahin Ciğer, Ramazan Çimen ve Tuncer Akdoğan,Atlı Spor Tesisler Müdürü Cem Kılıç ile Tenis Federasyonu Adana İl Temsilcisi Feridun Açan verdi.

Kaynak: İHA