Dünya Şampiyonuna Plaket Ve Altın

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, Azerbaycan'daki Tüm Dallar Gençler Dünya Kupası'nda şampiyon olan Genç Kız Milli Atıcılık Takımı'ndan İzmirli İzel Aydın'ı ziyaret ederek plaket takdim etti.

AK Parti Konak İlçe Başkanlığının, Azerbaycan'da düzenlenen Tüm Dallar Gençler Dünya Kupası'nda şampiyon olan Genç Kız Milli Atıcılık Takımı'ndan İzmirli İzel Aydın'ı ziyaret ederek plaket takdim ettiği bildirildi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Atıcılık Federasyonu (ISSF) tarafından Azerbaycan'da düzenlenen Tüm Dallar Gençler Dünya Kupası'nda skeet branşında yarışan Genç Kız Milli Atıcılık Takımı, şampiyon oldu.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de milli takımdan İzmirli atıcı İzel Aydın'ı Toros semtindeki evinde ziyaret ederek plaket verdi ve altın hediye etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldırım, 'Hırsını annesinden, atıcılık yeteneğini babasından alan İzel kardeşimiz inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda İzmir'e daha nice şampiyonluklar getirecektir. AK Parti olarak her zaman yanındayız, desteğimizi hiç eksik etmeyeceğiz. Böyle gayretli, azimli olduktan sonra kardeşimizin geleceğini çok parlak görüyorum. Annesine ve babasına da böyle başarılı bir evlat ve sporcu yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Sporcu Aydın ise 2012 yılından beri atıcılıkla uğraştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Bebekken 40 gezmesinde poligona gitmişim. Babam da atıcı olduğu için hafta sonları sık sık poligona giderdik. İlk başlarda poligona gidip gelmek istemiyordum. Sonraları sevmeye başladım. Spora 16 yaşında başladım. Çok hırslıydım. İlk başlarda yapamayınca ağlıyordum. Atıcılıkta ne kadar büyük başarı elde edilse de çok fazla duyulmuyor. Takım sporlarında yaptığın bir hatayı arkadaşların kapatabiliyor ancak bireysel sporlarda böyle bir şansın yok. Başarı da başarısızlık da sana ait. Takım olarak Azerbaycan'da dünya şampiyonu olduk.'

İzel Aydın, bireysel olarak dünya ve Avrupa 3.'lüğü olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA