Büyükşehir'den Okullara Spor Malzemesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, okullara her yıl olduğu gibi spor malzemesi yardımı yaptı. 19 ilçedeki 31 mahalle okuluna yaklaşık 5 bin spor malzemesi dağıtıldı.

Antalya’da sporun en büyük destekçisi konumundaki Büyükşehir Belediyesi, gençleri spora teşvik etmeye devam ediyor. Türkiye’de ilk olarak Okullar Ligi’ni hayata geçiren, amatör sporculara malzeme yardımı yapan Büyükşehir Belediyesi, okulların spor alt yapısını güçlendirmek için her türlü desteği sağlıyor. Antalya genelindeki okullara spor malzemesi yardımını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, okullardan gelen basketbol potası, voleybol direği ve diğer spor branşlarıyla ilgili talepleri de karşılıyor.

5 bin spor malzemesi

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi öğrencileri spora teşvik etmek, eksiklerini gidermek ve geleceğin sporcularını Antalya’ya kazandırmak amacıyla her yıl olduğu gibi merkezden uzak okullara spor malzemesi yardımı yaptı. Proje kapsamında 19 ilçede 31 mahalle okuluna yaklaşık 5 bin spor malzemesi dağıtıldı. 19 ilçede, aralarında ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere; futbol-basketbol-voleybol topu ve formaları, şort, şapka, spor çantası, ayakkabı ve satranç takımlarının da yer aldığı malzemeler hediye edildi. Yeni spor malzemelerine kavuşan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

Kaynak: İHA