BB Erzurumspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

BB Erzurumspor, Ofspor deplasmanının ardından kullanılan bir günlük izinden sonra, BB Erzurumspor Tesisleri’nde Pazar günü kendi evinde konuk edeceği İstanbulspor hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun başarılı takımı BB Erzurumspor, BB Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Zafer Demiray, Sinan Demirci, Adem Çağlayan ve Kaleci Antrenör Emin Sarı nezaretinde mavi-beyazlı futbolcular, antrenmanı ısınma hareketleri, dar alanda pas organizasyonları, çabukluk çalışması ve çift kale maç yaparak başladı.

YILIDIRIM, ‘FUBOLCULARIMDA HIRS VE KAZANMA ARZUSU VAR’

İstanbulspor maçına 3 puan parolası ile çıkacaklarını ifade eden BB Erzurumspor Teknik Direktörü, ’Bizim için her maç önemli, takımdaki hem moral hem de yüksek motiveye sahibiz. Bu maçımızı da kazanarak yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Çünkü, BB Erzurumspor’da her zaman hırs ve kazanma arzusu var’ dedi.

Bir süre önce sakatlanan başarılı yıldız Engin Baytar ise antrenmanlara başladı.

Antrenmanda Kaptan Mehmet Albayrak ile Savaş Taga düz koşu yaparken, Antrenmana sakatlığı devam eden Mert Nobre ise katılmadı.

Kaynak: İHA