Antalyaspor'da, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: 'Çaykur Rizespor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz'.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Çalımbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir süreçte takımın başına geçtiğini ve bunun farkında olduğunu belirterek, bu durumun kendilerini korkutmadığını belirtti.

Telafisi olmayan maçlar oynayacaklarının altını çizen Çalımbay, 'Çaykur Rizespor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Tek hedefimiz de kazanmak. Takımıma, taraftarımıza güveniyorum. Yönetimimiz gerçekten mükemmel bir yönetim. Her türlü imkanı sağlıyorlar.' diye konuştu.

Teknik direktör Çalımbay, kafasındaki Antalyaspor'u oluşturmasının zaman alacağını vurgulayarak, oyuncularını tanıdıktan sonra her türlü oyun sistemini gerçekleştireceklerini dile getirdi.

'Şu andaki tek düşüncemiz kendi sahamız ve taraftarımız önünde oynayacağımız ilk maçı kazanmak.' ifadesini kullanan Çalımbay, şöyle konuştu:

'Ligde kolay maç yok. Çaykur Rizespor maçı da kolay olmayacak. Maçın başından sonuna kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Maçı kazanmak istiyorsak, oyundan kopmamamız gerekiyor. Bu maçta bizim için önemli olan taraftar. Taraftarımız stadı doldurursa, onların desteğiyle sahadan başarıyla ayrılacağız.'

Çalımbay, takımdaki sıkıntıları bildiğini ve bunlara kısa sürede çözüm bulmanın çok zor olduğunu dikkati çekerek, zamanla bütün sorunları düzelteceklerini kaydetti.

- Hazırlık sürüyor

Kırmızı-beyazlı takım, ligin 7. haftasında 17 Ekim Pazartesi günü evinde oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarını, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman, ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi.

İdmanı, yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Kaynak: AA