Terim - Turan krizinde sıcak gelişme

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim-Arda Turan gerginliği için sürpriz bir açıklama yaparak, krizin çözülmesi için bugün TFF Başkanvekili Ali Dürüst ile bir görüşme yapacağını açıkladı. Albayrak, en büyük arzusunun Galatasaray Başkanlığı olduğunu da ifade etti.

Terim - Turan krizinde sıcak gelişme
Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Türkiye'nin aylardır konuştuğu Fatih Terim-Arda Turan krizi ve sarı kırmızılı kulüp hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Alem FM'e konuşan Albayrak, gerek Terim gerekse Arda'nın kendisinde özel bir yeri bulunduğunu belirterek, “Fatih hocam çok sevdiğim ve güzel günler yaşadığım bir insan. Arda'yı da çok severim. Bayrampaşa Altıntepsi'den, Galatasaray'a kazandıran benim. Eski milletvekili Mustafa Baş'ın tavsiyesiyle getirmiştim. Ben arada kalmak istemiyorum. Kosova maçına kadar hoca, babalığını gösterip Arda'yı çağırır ve Fatih hocanın evinde ya da başka bir yerde bu konu tatlıya bağlanır. Bağlanacağını düşünüyorum. Arda Turan, Barcelona'da forma giyiyor. Fatih Terim ise ülkenin yetiştirdiği ender insanlardan biri. Duyarlı insanlar aracı olmalı. İkisi arasında ne geçti bilmiyorum. Ortada bir yanlış anlaşılma var diye düşünüyorum. Bugün Ali Dürüst ile de görüşeceğim” dedi

Terim - Turan krizinde sıcak gelişme

“İNŞALLAH GALATASARAY'A BAŞKAN OLURUM”


Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'a hizmet borcunun bitmediğini de vurgulayarak şöyle devam etti:

“Ben bir Galatasaray aşığıyım. Galatasaray sevdalısıyım. Ben susuz durabilirim ama Galatasaray'sız yaşamam mümkün değil. Ben Galatasaray'a hizmet borcumu ödemiş değilim. Galatasaray'da yarım bıraktığım işler var. Borcum var ve ödeyeceğim. İnşallah benim ve Galatasaray için hayırlısı ile Allah bana başkanlık nasip eder. Bunu genel kurul üyelerimiz, duayen isimlerimiz, büyüklerimiz bilir. Galatasaray için hayırlı ne ise onu nasip etsin” dedi.