Sneijder Ve Sigthorsson Gençlrbirliği Karşısında Yok

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sneijder ve Sigthorsson’un ise karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra gruplar halinde beşe iki top kapma ve pas çalışması gerçekleştirildi.

Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmaların üzerinde durulan çift kale maç yapıldı.

Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Hakan Balta ve Nigel de Jong, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Türkiye Milli Takımı’ndan dönen Yasin Öztekin ve Tolga Ciğerci de antrenmanda yer aldı.

Öte yandan, Galatasaray Takım Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, Sneijder ve Sigthorsson’un hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in tedavisine başlandığını ifade eden İnce, "Hollanda Milli Takımı ile oynadığı Belarus maçında bir sakatlık yaşadı. Önümüzdeki günlerde ne zaman döneceğini açıklayacağız. Bu hafta için oynamasını düşünmüyoruz. Kolbeinn Sigthorsson bugünü izinli geçirdi. Çalışmaları iyi geçiyor fakat onun da bu hafta sahada olacağını düşünmüyoruz. Bu iki oyuncu dışında bütün oyuncularımız teknik heyetin kararı ile sahada olacak durumda" diye konuştu

Kaynak: İHA