Eskişehir Hentbol Takımı Yemekte Buluştu

Kadınlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Eskişehir Hentbol Takımı oyuncuları ve yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Eskişehir’de bir mekanda düzenlenen akşam yemeğine Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, Kulüp Başkanı Aytekin Aykın, Genel Kaptan Medeni Türkmen’in yanı sıra diğer yönetim kurulu üyeleri ve takım oyuncuları katıldı.

Takımı kente tanıtmak ve takımın kaynaşmasını sağlamak için düzenlenen yemekte konuşan Kulüp Başkanı Aykın, amaçlarının Eskişehir’de hentbolu eski günlerine döndürmek olduğunu belirtti.

Aykın, “Eskişehir’de hentbolu canlandırmak istiyoruz. Amacımız bu takımı Süper Lig’de yaşatmak. Diğer takımlarımızı da bu lige çıkarmak istiyoruz. Eskişehir’i öğrenci şehrinin ve futbol kentinin dışında, spor kenti yapmak için elimizden geleni yapacağız. Takımımızın temelini 9 tane Eskişehirli genç oluşturuyor. Bunların da 7 tanesi milli takımda. Onları dışarıdan transfer edilen oyuncularımızla kaynaştırmaya çalışıyoruz. Kaynaşmanın ardından da bu ligde kalarak üst sıraları zorlayacağımızı düşünüyoruz. Göreve geleli 1 hafta oldu. Tek gelir kaynağımız sponsorlarımız. Herhangi bir federasyon gelirimiz yok. Onun için çeşitli firmaları arkadaşlarımız gezmeye başladı.

Çoğu da bizi geri çevirmiyorlar. Şehrin desteğiyle bu takımı ayakta tutacağız ve ilelebet yaşatacağız” dedi.

Öte yandan Eskişehir Hentbol, 16 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Porsuk Spor Salonu’nda Samsun Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İHA