Bayraklı Şehidini Unutmuyor

Bayraklı Belediyesi, Şehit Polis Memuru Kağan Kılıç adına birimler arası futbol turnuvası düzenledi. Müsabakaların başlama vuruşunu şehidin Bayraklı Belediyesi personeli olan babası Galip Kılıç yaptı.

Bayraklı Belediyesi Kağan Kılıç Birimler Arası Futbol Turnuvası’ başladı.

Tunceli’de polis noktasına terör örgütü PKK tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan polis memuru Kağan Kılıç’ın adına yakışır centilmenlik, dostluk ve kardeşlik içinde geçen futbol turnuvasında birimler arasında kıyasıya mücadeleler yaşandı.

İlk tur karşılaşmalarında Kültür Müdürlüğü’nü 5-2 yenen Spor Müdürlüğü turnuvaya lider başlarken, diğer grupta ise Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü 4-0’lık skorla geçerek liderliğe yerleşti. 2 grup halinde 3 puan usulüne göre oynanan müsabakaları Türkiye Futbol Federasyonu hakemleri yönetiyor. 12 ve 14 Ekim’de ilk tur mücadeleleri sona erecek olan turnuvada yarı final müsabakaları 17 Ekim’de, final müsabakası ise 21 Ekim’de oynanacak.

Şehidin adı parka verilecek

Ülkenin zor günlerden geçtiğini kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Şehidimiz Kağan Kılıç’ın ismini mecliste aldığımız kararla Osmangazi Mahallemizde 8 bin metrekarelik alana yapacağımız parka vereceğiz. Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor. Şehidimizi asla unutmayacağız. Bugünlerde daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Dolayısıyla biz de her yıl düzenlediğimiz birimler arası futbol turnuvamıza şehidimizin adını verdik. Arkadaşlarımızın dostluk ve kardeşlik duygularını bu vesile ile daha da geliştireceklerini umuyorum” dedi.

Kaynak: İHA