Adana Demirsporlu Futbolcularda İpekoğlu'na Güven Tam

Kaleci Emrullah Şalk: 'Engin İpekoğlu ile takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. İnsanları daha fazla üzmenin anlamı yok artık. Üstümüze düşen görevi yerine getirip çıkışa geçmemiz lazım' Defans oyuncusu Serkan Yanık: 'Engin İpekoğlu ile Manisaspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Bu camiada çok büyük beklentiler var. Biz de Adana Demirspor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz'

İBRAHİM ERİKAN - TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un kalecisi Emrullah Şalk ile defans oyuncusu Serkan Yanık, yeni teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde takımın çıkışa geçeceğine inanıyor.

Emrullah Şalk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç arasında takımda teknik direktör değişikliği yaşadıklarını, Erkan Sözeri'nin yerine Engin İpekoğlu'nun getirildiğini anımsattı.

Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini vurgulayan Emrullah, 'Bazı takımların kazanma zamanları vardır. Bizim kazanma zamanımızın artık geldiğini düşünüyorum.' dedi.

Emrullah, bu sezon tek galibiyeti Denizlispor karşısında aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

'En son Denizlispor karşısında galip gelmiştik. Engin İpekoğlu ile takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. İnsanları daha fazla üzmenin anlamı yok artık. Üstümüze düşen görevi yerine getirip çıkışa geçmemiz lazım. Takımda, alınan sonuçlardan dolayı moral bozukluğu var. İnşallah şimdi bunu Engin hoca ile beraber, futbolcu, taraftar, basın... Sıfırdan başlayacağız. Her şeye bir sünger çekip yeninden başlayacağız. Bu durumu lehimize çevireceğiz.'

Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı bulunduğunu anlatan Emrullah, 'Benim futbol görüşüme göre, sahada arkadaşınızın yerine bir şey yapmadığınız sürece gerçek arkadaşlık kurulmuş sayılmaz. Esas arkadaşlığın belli olacağı yer, yeşil çimin üstüdür. Saha dışındaki arkadaşlığımız iyi ama saha içindeki arkadaşlığımızı ve dayanışmamızı geliştirmemiz lazım. Biraz daha beraber oynamamız lazım.' ifadesini kullandı.

- Serkan: 'Manisaspor maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz'

Savunma oyuncusu Serkan Yanık da Engin İpekoğlu ile yeni bir sayfa açacaklarını dile getirdi.

Bazen stoperde, zaman zaman da sağ bekte görev yaptığını anlatan Serkan, hangi mevkide görev verilirse en iyi şekilde oynamaya çalıştığını belirtti.

Serkan, camiadan çok büyük beklentiler olduğuna işaret ederek 'Engin İpekoğlu ile Manisaspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Adana Demirspor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Galibiyet almanın zamanı geldi, inşallah bu hafta başlarız. Ben Türkiye'ye geldiğim ilk sene Kocaelispor'da Engin hoca ile çalıştım ve şampiyon olduk. İnşallah bu sene de aynı şekilde şampiyon oluruz ve bir üst lige çıkarız.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA