Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü Açıklaması

'10 maçlık periyotta belirlediğimiz bir taktik var, buna çalışıyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, '10 maçlık periyotta belirlediğimiz bir taktik var, buna çalışıyoruz.' dedi.

Özköylü, Nuri Asan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, 16 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Büyükşehir Gaziantepspor maçını değerlendirdi.

Sadece Büyükşehir Gaziantepspor maçının değil ikinci yarıya kadar her maçın kendileri açısından zorlu geçeceğini belirten Özköylü, '3 gündür oyuncularımı tanımaya çalışıyorum, aynı zamanda iyi de çalışıyoruz. Geçen hafta takımımız ilk galibiyeti aldığı için zaten moralli. Benim gelmemle birlikte oyuncuların biraz daha heyecanı ve isteği arttı. Takımı sistem olarak yerleştirmek istediğimiz bir taktik var. Özellikle bu 10 maçlık periyotta belirlediğimiz bir taktik var, buna çalışıyoruz. İnşallah bu taktiği Büyükşehir Gaziantepspor maçında sahaya en iyi şekilde koyacağımızı düşünüyorum.' dedi.

İyi ve mücadeleci bir oyun ortaya koymak istediklerini vurgulayan Özköylü, 'Eksiklerimiz var. Ercan Yazıcı en az 3 hafta oynamayacak. Ayrıca Ousmane N'Diaye'nin ise ne olacağı belli değil. Fransa'daki doktoru karar verecek. Ameliyat olabilir net bir şey yok. Oyuncumuzu riske etmemek adına idmanlara çıkarmıyoruz. Umarım sakatlığı bu kadar ciddi değildir. İnşallah hafta sonuna oynatabiliriz. Önemli eksiklerimiz var ama sonuçta gereken hamleleri yapıp sahaya 11 kişi çıkartacağız. İnşallah hem bizi hem de camiamızı mutlu edecek bir sonuçla Samsun'a döneriz.' diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, teknik direktör Özköylü yönetiminde Büyükşehir Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlı çift kale maç yaptı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Ercan Yazıcı ve Ousmane N'Diaye katılmadı.

Kaynak: AA