Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor Maçına Hırslı Hazırlanıyor

TFF 1. Lig’in 7. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk olacak Yeni Malatyaspor lige verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor.

Cuma akşamından itibaren çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı takım çift idman temposunu düşürmedi. Cumartesi, pazar ve pazartesi toplam 6 idman gerçekleştiren sarı-kırmızılılar bugün ise tek idman gerçekleştirdi.

Sabah saat 11.00’da bir antrenman yapan takımda futbolcuların hırsı ve azmi teknik heyeti memnun etti. İdmanda daha çok kondisyona ve yüklemeye dayalı çalışmalar yapan sarı-kırmızılılar, son bölümde ise pasa dayalı çift kale maç yaptı.

Çalışmanın bir bölümünde takımı 3’e ayıran İrfan Buz, kale direklerini yakınlaştırarak yarı sahada dar alan maçı oynattı. Kırmızı, gri ve sarı yelekli 3 takım dinlenerek bir birleriyle maç yaptı. Dar alan mücadelesinde futbolculardan çabuk oynamalarını ve önde basmalarını isteyen Buz, zaman zaman oyunu durdurup, istediğini gerçekleştiremeyen oyuncuları sert bir şekilde uyardı.

Dar alandaki çift kale maçta yine attığı gollerle ve gücüyle dikkat çeken Amutu, idmanın en göze batan oyuncusu oldu. Çalışma sonrası açma-germe hareketleri yapan oyuncuların yanına gelen Buz, tüm takımın her bakımdan iyi seviyede olduğunu ifade ederek, kendisinin zaman zaman idmanda daha fazlasını istediği için uyarılarda bulunduğunu, reel anlamda herkesi beğendiğini söyledi.

Kaynak: İHA