Tugay Kerimoğlu Kornerden Gol Atmayı Öğretti

Galatasaray ve A Milli Takım’ın unutulmaz isimlerinden Tugay Kerimoğlu, Arsenal Soccer Schools’ta minik yeteneklere ders verdi.

Arsenal Türkiye’nin hafta sonundaki misafiri, Türk futbolunun efsane ismi Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu’ydu. Avrupa’da da yıllarca forma giyen ve Premier Lig’de Blackburn Rovers’la tarihe geçen Tugay Kerimoğlu, Arsenal Futbol Okulu’nda 5-16 yaş grubu futbolcu adaylarına tecrübelerini anlattı. Kerimoğlu’nun en ilgi çeken çalışması ise kornerden gol attırma antrenmanı oldu.

Minik Arsenalliler korner noktasından gol atma yarışmasında hayli başarılı olurken, Kerimoğlu Arsenal projesini tebrik etti. Kerimoğlu, “Arsenal İngiltere’nin özel kulüplerinden birisi. Türkiye’ye gelmesi çok önemli. Dünyada sadece 25 ülkede okulları var. Buradaki çocuklara ilk önerim ise iş disiplinidir” dedi.

Teknik Direktör Yılmaz Vural ve Ümit Özat, kaleci Serdar Kulbilge’nin oğulları da Arsenal Futbol Okulu’nda eğitim alıyor.

Arsenal Futbol Okulu; İngilizce futbol eğitimi, beslenme uzmanı desteği ve sporcu psikolojisi desteği ile öne çıkıyor. UEFA PRO ve UEFA A Lisanslı teknik adamlarla eğitim veriyor.

Kaynak: İHA