Kartepe Belediyespor Karate Takımından Şampiyonluk Gururu

Kartepe Belediyespor Karate takımı sporcularından Gamze Singer, Aysima Hatice Kurt, Esma Hatun Tamyüksel, Alaaddin Altay ve Berke Başaran, Türk Karate Milli Takımı ile katıldıkları turnuvadan ilçeye döndü.

Marmara Karate Ligi’nde uzun ve yorucu geçen son sezonu 3. bitirme başarısını gösteren Kartepe Belediyespor Karate Takımı, kentimizin ismini sporda da başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Son sezondaki başarılı performanslarıyla milli takıma kadar yükselme başarısını gösteren sporcular, Rize’de milli formayı gururla terlettikleri Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’ndan derecelerle ilçemize döndüler.

Kartepe Belediyespor Karate Takımı sporcularından Milli Takım adına müsabakalara katılan Aysime Hatice Kurt, 47 kiloda şampiyon olurken, Gamze Singer, yıldız bayanlar 54 kiloda 3., Sema Gürkal ise genç bayanlar kategorisinde 54 kiloda 3. oldu.

Turnuvada erkekler kategorisinde müsabakalara katılan Kartepe Belediyespor Karate Takımı sporcusu Alaaddin Altay ise 67 kiloda 3. oldu. Turnuvada Kartepe Belediyesi Karate Antrenörü Mehmet Peçe de, Milli Takım Antrenörü olarak görev aldı.

Kaynak: İHA