Altın Değerinde Şah Mat Nata Vega'da

Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi, okulların açılması ile birlikte ikincisi düzenlenen satranç turnuvasıyla ziyaretçilerini ağırladı.

Türkiye Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilciliği ve Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren sporcular, kupa ve hediyelerine kavuştu. Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi Ana Fuaye alanında yapılan ve iki gün süren turnuvaya 3 ayrı kategoride toplam 150 sporcu katıldı.

Direktörlüğünü Harun Eegün’ün yaptığı turnuvada sporcular, Satranç Federasyonu hakemleri gözetiminde birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda 7-12 yaş gruplarında ilk üçe giren sporcular belirlendi.

Çekişmeli geçen müsabakaların ardından 7-8 yaş grubunda Melih Güplüce, 9-10 yaş grubunda Atahan Çolakoğlu, 11-12 yaş grubunda Zeki Berke Çaputoğlu şampiyon oldu. Her kategoride dereceye giren sporcular, madalya, plaket ve altın ile ödüllendirildi. Aynı zamanda katılan tüm yarışmacılara satranç takımı hediye edildi.

Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Tahir Çelik, “Türkiye Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilciliği ile birlikte ikincisi gerçekleştirilen turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Dereceye girenleri tebrik eder, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA