Sinop'ta Off-Road Heyecanı

Sinop Off-Road Kulübü (Sinoff) tarafından düzenlenecek olan 2016 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak Yarışı’nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Bir pastanede Sinop Off-Road Kulübü Başkanı Celalettin Şahiner, Başkan Yardımcısı Telat İnce, kulüp üyeleri katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Celalettin Şahiner yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 6-7 yıldır Türkiye şampiyonası yarışları yapıyoruz. Sinop Off- Road Kulübü bu konuda Karadeniz’de ve Türkiye’de önemli bir yere sahip. 5.Ayak Yarışımız 8-9 Ekim tarihlerinde Akliman mevkiinde yapılacak. Yarış yerleri birinci gün Akliman Kavaklık mevkiinde, ikinci gün de Bostancılı altında Kışlaburnu mevkiinde olacaktır” dedi.

Sinop Off- Road Kulübü Adına Basın Sorumlusu Deniz Özen yaptığı açıklamada, “Şampiyonamızın işleyiş programına geçmeden önce bir hususu da belirtmek istiyoruz. Ülke olarak, son zamanlarda yaşadığımız sıkıntılı süreci birlik ve beraberliğimizden aldığımız güç ile geride bırakmayı başardık. Bu başarının asıl ve asil kahramanları, 15 Temmuz milli irade ve demokrasi şehit ve gazileridir. Bizler şuan sizlerle birlikte, tanıtımını yaptığımız bu şampiyonayı gerçekleştirebiliyorsak, hiç şüphesiz bunu, aziz şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Bu vesile ile bir kez daha şehitlerimiz ve gazilerimize şükran ve saygılarımızı sunuyoruz. Ne yaparsak yapalım, onlara olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Ancak, Sinop Off-Road Kulübü olarak şehir ve gazilerimizi anmak adına, yarışımızın 1. günkü etap ismini ‘15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Etabı’, 2. günkü ismini ise ‘Şehit Ömer Can Açıkgöz etabı’ olmasına karar verdik” diye konuştu.

Sinop’ta 08-09 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 2016 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak Yarışı, Akliman mevkiinde gerçekleşecek.

Kaynak: İHA