Boluspor, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Boluspor Teknik Direktörü Çapa:'Eskişehirspor taraftarının takımını ne kadar desteklediğini sadece biz değil tüm Türkiye biliyor. Onların olmayışı bizim için ve bugüne kadar onlarla oynayan diğer takımlar için bir artıydı. Biz de bunu mümkün olduğu kadar değerlendirmeye çalışacağız'

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor yarın deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde teknik direktör Fuat Çapa ve yardımcı antrenörler yönetiminde çalışma yapan kırmızı-beyazlı futbolcular, antrenmana ısınma hareketleri ve koşuyla başladı.

Antrenmanın devamında pas ve adam adama mücadele çalışması yapan Bolusporlu futbolcular, daha sonra şut ve taktik çalıştı.

Yaklaşık 1 saat süren antrenman, futbolcuların bireysel olarak yaptığı şut çalışmasıyla sona erdi.

Antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Fuat Çapa, Eskişehirspor maçının kadrosunun çarşamba günü belirlendiğini o günden beri maçta görev alacak futbolcularla yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi.

Çapa, hazırlıkların gayet iyi geçtiğini ifade ederek, 'Bu maçın önemini çok iyi bir şekilde biliyoruz. Namağlup bir takıma karşı oynayacağız. Eskişehirspor her ne kadar bizden 1 puan geride olsa da ligde halen mağlubiyeti yok. Bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. İnşallah Boluspor taraftarı orada olacak. Yoğun bir şekilde bizi destekleyecekler, bunu çok iyi biliyoruz.' şeklinde konuştu.

Seyircisiz oynama cezası bulunan Eskişehispor'un karşılaşmada taraftar desteği alamayacağını değinen Çapa, 'Eskişehirspor taraftarının takımını ne kadar desteklediğini sadece biz değil tüm Türkiye biliyor. Onların olmayışı bizim için ve bugüne kadar onlarla oynayan diğer takımlar için bir artıydı. Biz de bunu mümkün olduğu kadar değerlendirmeye çalışacağız. Bizim taraftarımız orada olacak. İç sahada göstermiş oldukları desteği orada da yansıtırlarsa biz bu karşılaşmadan onlardan daha mutlu bir şekilde döneceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

Bolu ekibi, yarın saat 16.00'da Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynayacağı maç için Eskişehir'e hareket etti.

Kaynak: AA