Dursun Özbek: Bazılarının burnu sürtsün

Genç oyuncular alarak mevcut futbolculara mesaj vermek isteyen Galatasaray'ın başkanı, "Bu forma ucuz değil. Bazılarının artık bunu anlaması gerekiyor. Geleceğin takımını kurma zamanı geldi" dedi

Ara transfere Ryan Donk hamlesi ile giriş yapan Galatasaray kadrosunu en az üç isimle daha güçlendirecek. Ancak yöneticilerin bu sezon için şampiyonluk umudu yok denecek kadar az… Son yönetim kurulu toplantısında da ligde lider Beşiktaş ile olan 11 puanlık farkı kapatmanın çok zor olduğu dile getirildi ve transferin gerekli olup olmadığı sorgulandı. Ancak başkan Dursun Özbek transferle ilgili yaptığı açıklamalarla yönetici arkadaşlarını devre arasında takıma takviye yapılması konusunda ikna etti.

İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

Hamza Hamzaoğlu'nda hayal kırıklığı yaşayan Özbek, Hamzaoğlu gittikten sonra futbolcuların sergilediği performansa daha da kızgın. Başkan'ın kurmaylarına, "Bu forma bu kadar ucuz değil! Bazılarının burunları sürtsün! Bu takımı gençleştirmenin ve değiştirmenin zamanı geldi. Geleceğin takımını kuracağız ve ara transferi çok iyi değerlendireceğiz" dediği öğrenildi.

SVEN BENDER GÜNDEMDE

Mustafa Denizli, Ryan Donk dışında bir orta saha oyuncusu daha istediğini yönetime iletirken, Dortmund forması giyen Sven Bender gündeme geldi. 26 yaşındaki defansif orta saha bu sezon, 21 karşılaşmada oynarken gol veya asist üretemedi.