Seydişehir Atatürk Spor Salonu Yenilendi

KONYA - Seydişehir'de 40 yıldır faaliyet gösteren Atatürk spor salonunun 400 bin liraya yenilenerek, uluslararası yarışmalara uygun hale getirildiği bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, Atatürk Spor Salonu'nda 2015 Eylül ayında başlayan tadilat çalışmalarının bittiğini, bugün de açılışının yapıldığını söyledi.

Çalışmalar kapsamında soyunma odaları, duşlar, idari bölüm, salon ve oturma yerleri, ısıtma sistemi, pencere, elektrik aksamı ve çatının tamamen yenilendiğini belirten Tutal, "Ayrıca spor salonunun dış cephesinde mantolama yapılarak sahası yenilendi. Salonumuzun olimpik olmasından dolayı yapılan restorasyon çalışmaları kapsamlı oldu. Yenilenme ile birlikte ilçemizde bundan sonra grup final maçları oynanmaya başlanacak" dedi.

Çevre ilçelerin okul sporlarının Seydişehir’de oynandığını vurgulayan Tutal, "Türkiye ikinci liginde oynayan voleybol takımımızın müsabakaları ve okul grup finalleri ilçemizin tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bölgenin en büyük salonlarından birisinin faaliyete yeniden tam anlamıyla geçmesi bizleri mutlu etti. Bölge halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: AA