Kulüpler Birliği Vakfı Turkcell İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Kulüpler Birliği Vakfı ile GSM Operatörü Turkcell arasında 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı. Toplantıda konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Spor Toto Süper Lig’de haftanın maçı projesini başlatmak istediklerini açıkladı.

Kulüpler Birliği Vakfı ile GSM Operatörü Turkcell arasında 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve kulüp başkanları katıldı.

GÜMÜŞDAĞ: “FUTBOLUN GÜZEL ŞEYLERE İHTİYACI VAR”

İmza töreninde konuşan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Turkcell ile Kulüpler Birliği Vakfı’nın bu birlikteliğinin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Haftanın maçıyla ilgili bir projeleri var. Bizimde daha önce benimsediğimiz bir projeydi. Gerçekten futbolun güzel şeylere ihtiyacı var. Futbolun marka değerini hep beraber yükselteceğiz. Bu konuda hepimize iş düşüyor. Anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

TERZİOĞLU: “FUTBOL İNSANLARI BİR ARAYA GETİRECEK EN ÖNEMLİ UNSUR”

Türkiye’nin futbolla yatıp futbolla kalktığını belirten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise "İnanın Türkiye’de 35 milyona yakın müşterimiz var. Bunların 17 milyonunda akıllı telefon var. Bir gol atıldığında 4 dakika sonra onların telefonlarına gollerin 90 saniyelik özetini gönderdiğimizde 1 buçuk milyon insan onu izliyor. Müthiş bir değer. Türkiye’de spor büyük bir heyecan barışın kaynağı. Futbol mutluluğun kaynağı ve hendekleri kapatıp insanları tekrar bir araya getirecek en önemli unsurlardan bir tanesi" diye konuştu.

“2002 YILINDAN BERİ FUTBOLUN İÇİNDEYİZ”

Turkcell olarak 2002’den bu yana futbolun içinde olduklarını vurgulayan Terzioğlu, "Bu dönem içinde A Milli Takımımızı, federasyonumuzu, kulüplerimizi ve şimdi de Kulüpler Birliği’ni ve Süper Lig’i sürekli destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Türkiye’nin ve Türk futbolunun marka değerini yükselten tüm kurumların, tüm organizasyonların yanında olmak bizim en önemli amaçlarımızdan bir tanesi. Kulüpler Birliği ile bu anlaşmayı yapmanın doğru olduğunu düşünüyoruz" dedi.

“HAFTANIN MAÇI PROJESİNİ BAŞLATMAK İSTİYORUZ”

Türkiye’de ilk yarıda toplam 1 milyon 200 bin Türk vatandaşının futbol karşılaşmalarını izlediğini ifade eden Kaan Terzioğlu, “Aşağı yukarı 14 milyon TL’lik ciro oluştu. Bakın bir hafta içerisinde Star Wars filmini de aşağı yukarı 1 milyon 200 bin kişi seyretti ve benzer bir ciro oluştu. Biz istiyoruz ki Türkiye’de statlar dolsun. Bu yüzden de ’haftanın maçı’ projesinin başlatmak istiyoruz. Anadolu’da her hafta bir maçı şölen havasına getirmek bir şehri aydınlatmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Konuşmaların ve iş birliği anlaşmasının imzalanmasının ardından Kaan Terzioğlu, ’Futbol ne güzel şey’ yazılı olan ve içinde Göksel Gümüşdağ’ın topa vurduğunu bir tabloyu Gümüşdağ’a hediye ederken, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ da Terzioğlu’na plaket takdim etti.

Kaynak: İHA