Hazırlık Maçını Kaybetti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, devre arası kamp döneminin ilk hazırlık maçında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart ile oynadığı maçı 2-1 kaybetti.

Akdeniz Üniversite Stadyumu’nda oynanan ve yeni Teknik Direktör Portekizli Manuel Ferreira de Morais’in yurt dışında olması nedeniyle mücadeleye Teknik Sorumlu Mehmet Uğurlu yönetiminde sahaya çıkan Antalyaspor, M’bolhi, Celustka, Kadir, Sakıb, Serdar, Sezer, Zeki, Makoun, Emre, Birkan, M’billa 11’i ile mücadeleye başladı.

Alman ekibi Stuttgart ise Langerak, Baumgarti, Niedermeier, Heise, Grosskreutz, Klein, Serey, Wanitzek, Maxim, Kruse ve Kravets 11’i ile sahaya çıktı.

Kırmızı-beyazlılar 14. dakika da Emre Akbaba’nın golüyle soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti. İkinci yarının son 10 dakikasına kadar 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaran kırmızı-beyazlılar 82. dakikada Jan Kliment ve 86. dakikada Toni Sunjic’in gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmada yedek olarak başlayan Antalyaspor’un dünyaca ünlü Kamerunlu oyuncusu Samuel Eto’o’nun, sık sık saha kenarına kadar gelerek takım arkadaşlarına taktik verdiği görülürken, Alman takımı Stuttgart’ın Galatasaray’dan transfer ettiği Kevin Grosskreutz ise karşılaşmanın ilk yarısında forma giydi. Antalyaspor’un hazırlık kampında denediği Kamerunlu forvet oyuncusu Gael Etock da ikinci yarı forma giydi.

Kaynak: İHA