Çanakkale Dardanelspor'da Çifte İmza

Çanakkale Dardanelspor ara transferde İstanbulspor’dan sol kanat oyuncusu Yaşar Kayao ve tecrübeli defans oyuncusu Engin Aktürk ile mukavele imzaladı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Çanakkale Dardanelspor, ara transferde hız kesmiyor. Dış transfer çalışmalarını sürdüren Çanakkale Dardanelspor Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdman Yurdu’nun tecrübeli defans oyuncusu Engin Aktürk ile mukavele imzaladı. Stoper mevkinde forma giyen Engin Aktürk, kariyerinde Süper Lig’de 10, PTT 1. Lig’de 126 (12 gol), Spor Toto 2. Ligi’nde 111 (12 gol), Spor Toto 3. Ligi’nde 103 (8 gol) karşılaşmada forma giydi. Tecrübeli defans oyuncusu Boluspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Şanlıurfaspor, Tokatspor ve Kocaeli Birlikspor gibi takımlarda da forma giydi.

Kırmızı-beyazlı takım, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İstanbulspor’un sol kanat oyuncusu Yaşar Kayao’yu da renklerine kattı. 1990 doğumlu olan Yaşar Kayao ise kariyerinde Spor Toto 2. Lig’de 4, Spor Toto 3. Lig’de ise 85 (9 gol) karşılaşmada forma giydi. Tecrübeli sol kanat oyuncusu Sancaktepe Belediyespor, Altınordu, Amed Sportif ve Kırıkhanspor gibi takımlarda forma giydi.

Kaynak: İHA