Karabükspor, Antalya Kampına Başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’nın Manavgat ilçesinde kampa girdi.

Kardemir Karabükspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde kampa girdi. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde sabah ve akşam gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu ve kondisyon çalışması yaptı. Murat Akın, Murat Akça, Muhammet Reis ve Recep Aydın takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut da kampa giderek, takımın antrenmanlarını izledi ve teknik heyetten bilgiler aldı.

Başkan Tankut, kazasız belasız bir kamp dönemi yaşayarak, uzun süredir sakat olan oyuncuların da takımda yer aldığını söyledi.



“KAMP SÜRESİ SIKINTILI”

Kamp süresinin kendileri için sıkıntılı oluğunu da belirten Tankut, “Spor Bakanlığı’nda PTT 1. Lig kulüp başkanlarıyla toplantı yapılacak. Toplantıda, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının devre arasında yapılacak olması gündeme taşınacak. Eğer bu maçlar ileri tarihlere bırakılırsa kampın süresi uzayacak. Ertelenmezse takımın bir kısmı Sivas’a geçerek 10 Ocak’ta kupa maçı oynayacak ve takım ikiye bölünecek. Kamp döneminde bir ya da iki hazırlık maçı yapacağız. Aksi takdirde hazırlık maçı yapamadan şehrimize dönmüş olacağı” dedi.

“İYİ BİR TRANSFER YAPMAK İSTİYORUZ”

Golcü arayışlarının devam ettiğini vurgulayan Tankut, “3-4 oyuncu ile görüşüyoruz. Bunlardan birini transfer etmek istiyoruz. Hangisi olacağını çok net bilemiyoruz. Çünkü bir kısmı takımlarıyla ilişkili. Süper Lig’den beklediğimiz bir santrafor var. Kulübünden ayrılırsa onu düşünüyoruz. Onun haricinde yurt dışında da takımlarıyla mukavelesi devam eden oyuncular var. O bakımdan biraz zor olacak ama iyi bir transfer etmek istiyoruz” ifadesinde bulundu.

Kaynak: İHA