İngiliz Boksör Danny Wıllams Açıklaması 'Türkiye Denince Aklıma İslam Gelir'

2004 yılında Mike Tyson’ı 4. rauntta nakavt ederek dikkatleri üzerine çeken ünlü İngiliz boksör Danny Williams, Türkiye’de vizyona girecek bir filmde rol almak için İstanbul’a geldi.

2004 yılında Mike Tyson ile yaptığı maç ile gündeme gelen ve o maçta Mike Tyson’ı 4. rauntta nakavt ederek İngiliz sporseverlerin kahramanı olan ve bir anda tüm dünyanın gözünü üstüne çeviren boksör Danny Williams, “Deliormanlı” filminde Tommy Dixon karakterini canlandırmak için Türkiye’ye geldi. Londra’dan Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla İstanbul’a gelen İngiliz boksör pasaport kontrolünden geçtikten sonra kendisini bekleyen basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet etti. Williams, valizini aldıktan sonra dış hatlar terminali çıkış kapısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye denince aklına ilk olarak İslam’ın geldiğini ifade eden profesyonel boksör Danny Williams, “Deliormanlı” sinema filminde Sarp Levendoğlu ile ringde karşı karşıya gelecek. Filmde yapacağı maç hakkında da konuşan Danny Williams, maça kendisini çok iyi hazırladığını ve maçın favorisinin kendisi olduğunu kaydetti.

Tommy Dixon karakteri ile ilk kez bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek olan ünlü boksör yaklaşık on gün Türkiye’de kalacak.

Kaynak: İHA