Lucescu'dan G.Saray'a transfer yardımı!

Galatasaray, Luiz Adriano için Milan’la pazarlıklarını sürdürürken sambacıyı, sarı-kırmızılı ekibin eski hocası Lucescu, “Türkiye’nin en büyük kulübü... Gidersen pişman olmazsın” sözleriyle ikna etti

Transfer döneminin bitmesine 6 gün kala henüz forvet takviyesi gerçekleştiremeyen Galatasaray, dört koldan atağa kalktı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin ısrarla Brezilyalı yıldız Luiz Adriano’yu istemesinin ardından sarı-kırmızılı yöneticiler, Milan ile kiralama konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu ikna etmek için Galatasaray’ın eski hocası Mircea Lucescu’nun bile devreye girdiği ortaya çıktı.

Brezilya ekibi Internacional’de oynarken keşfettiği Luiz Adriano ile 8 sezon Shakhtar’da birlikte çalışan Rumen teknik adamın, Brezilyalı yıldıza Galatasaray’la ilgili bilgiler verdiği belirtildi. Luce’nin, “Galatasaray, Türkiye’nin en büyük kulübü. Başında çok değerli bir teknik adam var. Taraftarlar seni baştacı yapar. Gidersen asla pişman olmazsın. Sneijder gibi bir yıldızla birlikte oynayacaksın. Hiç düşünmeden teklifi kabul et” dediği belirtildi.