Belediyespor'un Yeteneği Milli Takım Kamp Yolcusu

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Samsun’da yapılacak olan 2018 Avrupa Şampiyonası Aday Kadrosu için Yıldız Kız Milli Takım Kampı’na davet edilen Turgutlu Belediyespor basketbolcusu Aslı Gölcü’yü makamında ağırladı.

2018 Avrupa Şampiyonası Aday kadrosu hazırlık kampı için Samsun’da yapılacak olan Yıldız kız Milli Takım Kampına davet edilen Turgutlu Belediyespor’un genç yeteneği Aslı Gölcü ile antrenörleri Ceyhan Önk ile Serdar Babacan ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Samsun yolculuğuna çıkmadan önce mutluluğunu Başkan Şirin ile paylaşan Gölcü, “Ulusal çapta seçilmiş pek çok basketbolcu ile bir arada olma fırsatı yakaladım. Sizlerin de dualarıyla inşallah kendimi en iyi şekilde göstereceğim” dedi.

Başkan Şirin de Aslı Gölcü’ye iyi yolculuklar ve başarılar dileyerek, “Elbette Türkiye çapında Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gibi güçlü takımların sporcularının da yer aldığı kamp Aslı için büyük bir şans oldu. Bu anlamda Turgutlu Belediyespor’dan da genç bir yeteneğimizin orada kendini gösterecek olması, spor hayatına sunacağı katkı ve ilçemizin adını duyuracak olması gibi çok yönlü olarak değerlendirdiğimiz de başarı basamaklarından zirveye kadar sağlığının, azminin ve heyecanının daim olmasını diliyorum. Değerli antrenörlerimizi de tebrik ediyor, Samsun’dan mutlu haberlerle dönmelerini diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA