Zirve Üniversitesi'nden Müthiş Galibiyet

Zirve Üniversitesi Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) 2.devre ilk maçında evinde Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübünü ağırladı. Son periyotu oldukça çekişmeli ve zevkli geçen maçta Zirve Üniversitesi rakibini 80-76 yendi.

Türkiye Basketbol İkinci Ligi 2.devre ilk maçında Zirve Üniversitesi evinde Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübünü ağırladı. Maça oldukça iyi başlayan Zirve Üniversitesi ilk periyotu 25-16 önde kapattı. İkinci periyotta da iyi oyununu devam ettiren Yeşil-Beyazlılar ilk devreyi 48-36 önde bitirdi. Üçüncü periyotta oyunu dengelemeye çalışan deplasman ekibi Trakya Üniversitesi skoru 64-59 yaptı. Son periyotu oldukça çekişmeli geçen maçta Zirve Üniversitesi rakibini 80-76 yendi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “ Zirve Üniversitesi Basketbol Takımını ve teknik ekibini almış oldukları galibiyetten ötürü kutluyorum. Ligin ikinci devresine kendi evimizde güzel bir başlangıç yapmış olduk. İlerleyen haftalarda takımımız daha da iyi olacaktır” dedi.

Zirve Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emre Nakıboğlu ise ‘’ TB2L de mücadele eden takımımız ligin ikinci devresine önemli bir galibiyet ile başladı.

Ligin zor ve çekişmeli olacağını biliyoruz. Takımımızın özveri çalışmalarının neticesinde sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olacağız. Yönetim olarak çok çalışıyoruz. Üniversitemizin sporda geleceğini iyi planlamak istiyoruz. Basketbol yatırımlarımız önümüzdeki sezon daha da artacak. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutlarım. Yeşilyurt maçı içinde başarılar dilerim’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA