Şehitkamil Belediyespor Farklı Kazandı

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, kendi sahasında karşılaştığı Ovacık Belediyespor’u 3-1 yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, ligin 14. haftasında Ovacık Belediyespor ile Şehitkamil İlçe Stadı’nda karşılaştı. Rakip kaleye 3 gol atmayı başaran Şehitkamil Belediyespor, aldığı 3 puanla ligdeki 4. sıradaki yerini korudu.

MAÇIN GOLLERİ

Maça hızlı başlayan Şehitkamil Belediyespor, etkili bir oyunla rakibine fırsat vermedi.Şehitkamil Belediyespor, maçın 18. dakikasında Ali Doğan ile 1-0 öne geçti.

Ataklarına devam eden Şehitkamil Belediyespor, 41. dakikada Oğuzcan Dinç’in attığı gole skoru 2-0 yaptı.

İlk yarı tamamlanmadan hemen önce maçın 44. dakikasında Mustafa Avcı ile bir gol daha bulan Şehitkamil Belediyespor, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

Ovacık Belediyespor’un tek golü maçın 89. dakikasında Fırat Eren’den geldi.

Maç, 3-1 Şehitkamil Belediyespor üstünlüğü ile tamamlandı.

BAŞARILI BİR MAÇ ÇIKARDIK

Maça ilişkin değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, ligin 2. yarısına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Etkili bir oyun ortaya koyarak galip geldiklerini ifade eden Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Atalay, “Devre arasını iyi değerlendirdik ve iyi bir kamp dönemi geçirdik. Ligin 2. devresinin ilk maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Maça etkili başlayan ve iyi mücadele eden taraf biz olduk. Etkili futbolumuzu 3 golle süsledik. Başarılı bir maç çıkardık. Tüm futbolcularımı yürekten kutluyorum. Bizi sahamızda yalnız bırakmayarak destekleyen taraftar ve yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA