Efsaneler Metin Oktay Turnuvası'nda Buluştu

Futbolun yaşayan efsaneleri İzmir’de düzenlenen “Metin Oktay Futbol Turnuvası” gösteri maçında bir araya geldi.

Yarıyıl tatili nedeniyle gençleri sportif aktivitelerde bir araya getirmek amacıyla Bayraklı Belediyesi’nin düzenlediği “Metin Oktay Futbol Turnuvası”nın açılış gününde yapılan gösteri maçında futbolun yaşayan efsaneleri bir araya geldi. Efsaneler Karması ile Bayraklı Karması takımları karşılaştığı maçı ise FIFA kokartlı eski hakem Yunus Yıldırım yönetti.

Doğançay futbol sahasında gerçekleşen maçı, Efsaneler Karması 4-1 galip tamamlarken, Göztepe, Altay, Karşıyaka ve Altınordu’da yıllarca top koşturan efsane oyuncuların bir araya geldiği organizasyonda fair-play rüzgarı esti.

Efsaneler Karması’nda Galatasaray’ın yıllarca file bekçiliğini yapan, eski milli futbolcu Hayrettin Demirbaş, eski Trabzonsporlu Mehmet Zengin, Altay’ın unutulmaz oyuncularından Orhan Üstündağ, Hakan Kutucuoğlu, FIFA kokartlı eski hakem İsmet Arzuman, Yunus Altun, Can Dumlupınar, Hasip Ertürk, Mustafa Irmak, Serhat Bozkurt, Gürkan Dizlek, Nail Dinçer, Alper Timur, Şükrü Zenger yer aldı. Maç sonunda her iki takım oyuncuları bir araya gelerek toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA