Adanaspor'da Gözler Lige Çevrildi

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nun 5. maçında sahasında Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’a 3-2 mağlup olarak gruptan çıkma şansını kaybeden Adanaspor’da gözler lige çevrildi.

Turuncu-beyazlı ekip, pazar günü oynanacak Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarına Osman Yereşen Tesisleri’nde devam etti. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetimindeki antrenman öncesi kısa bir toplantı yapan oyuncular, idmana koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Daha sonra iki bölüme ayrılan futbolcular pres ve pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Turuncu-beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

"LİG MAÇLARINA ODAKLANMALIYIZ"

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kupa maçlarında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, önlerindeki lig maçına odaklandıklarını söyledi.

İpekoğlu, "Kupa karşılaşmalarına bakış açımızı her fırsatta söylemiştik. Süre almayan oyuncularımızın da hazır durumda olması bizleri mutlu etti. Artık önemsediğimiz lig maçlarına odaklanmalıyız. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Önümüzde Göztepe mücadelesi var. Ligin önemli ekiplerinden bir tanesi. Ancak biz de kendi gücümüzün farkındayız" ifadelerini kullandı.

Pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Göztepe - Adanaspor karşılaşmasının hakem kadrosu açıklandı. Zorlu mücadelenin orta hakemi Özgür Yankaya olurken, yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Mehmet Yıldırım yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yavuz Çetin olacak.

Kaynak: İHA