Çeşme Belediyespor Futbolcuları Mangalla Moral Depoladı

Çeşme Belediyespor’un eski futbolcularından ’Muradis Hasan’ lakaplı Hasan Gören, yıllar önce top koşturduğu kulübün futbolcuları ve teknik heyetine Alaçatıspor maçı öncesi mangal partisi düzenledi.

1990 yıllarda Çeşme Belediyespor da top koşturan ve taraftarlar tarafından ’Muradis Hasan’ lakabıyla anılan Hasan Gören, Çeşme Belediyespor tesislerinde futbolcu ve teknik heyet için mangal partisi düzenledi.

Alaçatıspor öncesi futbolcuların moral depolamalarını isteyen eski futbolcu Gören, "Genç arkadaşlarımıza moral vermek, destek olmak için hep beraberiz. Eskiden olduğu gibi bugün de aynı çatı altında beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp ise maç öncesi gazetecilere bir açıklama yaptı. Gençalp, takıma yeni oyuncuların katıldığını ifade ederek, "Bizler yalnızca bugünü değil, önümüzdeki günleri de düşünerek hareket ediyoruz. Şu anda forma giyen; ama önümüzdeki yıllarda teknik kadroda hizmet verecek oyunculara sahibiz. Teknik heyet olarak belirlediğimiz oyuncuları kadromuza dahil ettik. Yeni gelen arkadaşlarımızın kolay adapte olmalarından dolayı mutluyuz. Bu takım iyi bir takım. Uyum süreci geçirdik ve şimdi çok daha iyi olacaktır. Çeşme Belediyespor’un karakterine uygun oyuncular kadromuza katılmaya devam edecektir. Alaçatıspor maçına bakacak olursak üç puandan fazlasını vermiyorlar. Yeneriz, yeniliriz, berabere kalırız ama önceliğimiz, dostluğun ve kardeşliğin pekişmesi. Biz Alaçatıspor’u kardeş kulüp olarak görüyoruz. Bu maçı skorla bağlantılı düşünmüyorum. Biz, dostlukların kalıcı olmasını istiyoruz" dedi.

Çeşme Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Gültekin ise şöyle konuştu:

"Bugüne kadar takımımıza destek veren, katkı koyan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu zorlu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar ve takımımıza her zaman desteklerini gösterdiler. Bu mangal partisini düzenleyen Hasan Gören arkadaşımıza da tüm takım adına teşekkürlerimi iletiyorum. Çeşme esnafının her zaman bizim yanımızda olması bizlere güç ve moral veriyor. İnşallah hep birlikte sezonu başarılı bir şekilde tamamlarız."

Kaynak: İHA