Atletizm Federasyonu'ndan Başkan Karabacak'a Ödül

Darıca Belediye Bakanı Şükrü Karabacak’ta atletizm sporuna verdiği katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.

Ankara’da düzenlenen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Eski Devlet Bakanı Yücel Seçkiner, federasyon yetkilileri, camianın önde gelen isimleri, antrenörler, kulüp yöneticileri ve sporcular katılırken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak adına ödülünü Özel Kalem Müdürü Mücahit Vural aldı.

Galada 2015 yılı içinde atletizme emeği geçen, katkı sağlayan ve başarı elde etmiş sporcu, yönetici, antrenör ve basın mensuplarına ödül dağıtıldı. Törende söz alan spor akademisi mezunu eski bir atlet olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, “Spor, imaj, spor, tanıtım, spor, bir milletin, devletin yeniden dünya sahnesinde yer etmesine vesile olur” diyerek camiaya emek verenleri tebrik etti.

Gecenin ev sahibi olan TAF Başkanı Fatih Çintimar ise konuklarına gala gecesine teşrif ettikleri için teşekkür ederken, protokol üyeleri tarafından bu yıl madalya kazanan başarılı sporcu, yönetici ve kulüp temsilcilerine ödülleri verildi.

Kendisi de eski bir atlet olan ve milli takımlar düzeyinde antrenörlük kariyeri olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak aldığı ödül sonrasında, "2012 yılında kurduğu Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ile atletizm dünyasında ses getirdi. 2015 yılını gençler ve yıldızlarda takım halinde ikinci sırada tamamlayan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde tek hedef, şubat ayında Kastamonu’da yapılacak olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası’nda üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atmak" dedi.

Kaynak: İHA