'Yeni Bir Dünya' Konferansı

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:'Allah'ın verdiği nimetlerle iki milyarlık İslam alemi bir araya toplanarak Türkiye'nin öncülüğünde yeni bir dünya kurulacak ve bunda da Erbakan hocanın manevi himmetiyle Erbakan Vakfı öncü rol oynayacak'.

Erbakan Vakfı Bilecik İl Başkanlığı tarafından 'Yeni bir dünya' konulu konferans düzenlendi.

Vakfın Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bilecik ve Söğüt şubelerinin açılışına katılmak üzere geldiği Bilecik'te, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki ''Yeni bir dünya'' konulu konferansa katıldı.

Siyonizm ve emperyalizmin, dünyada özellikle İslam alemine iki ayrı koldan operasyon yürüttüğünü belirten Erbakan, siyasi ve askeri operasyonlarla Müslüman ülkelerde iç karışıklıklar çıkartılarak, büyük İsrail projesinin hızla yürütüldüğünü savundu.

Operasyonların ana maddesinin, büyük İsrail için küçük devletler kurma stratejisi olduğunu öne süren Erbakan, şöyle konuştu:

'Müslüman devletlerin küçük parçalara ayrılması için savaşlar devletler arasında değil, devletlerin içinde oluyor. Allah'ın verdiği nimetlerle iki milyarlık İslam alemi bir araya toplanarak Türkiye'nin öncülüğünde yeni bir dünya kurulacak ve bunda da Erbakan hocanın manevi himmetiyle Erbakan Vakfı öncü rol oynayacak. Geç kalınmış olsa da sorunlar çok büyük olsa da bizler her zaman söylediğimiz gibi Erbakan hocanın dava erleriyiz. Bizler milli görüşçüleriz. Bizler Osmanlı'nın torunlarıyız. Bizim kitabımızda artık 'çok geç' diye bir şey yazmaz. Biz en zor zamanda, en olmaz denilen zamanda, yeniden ayağa kalkan, yeniden şahlanan, dünyaya hakim olan bir milletin torunlarıyız.'

Konuşmanın ardından, 1. Amatör Lig'de mücadele eden Bilecikspor Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu, Erbakan'a takımın atkısı ve 11 numaralı formasını hediye etti.

Kaynak: AA