Mercedes-Benz Ege Kupası'na Doğru

Türkiye 16 Yaş Altı Milli Takımı oyuncusu Sefa Akgün:'Futbolseverlerden destek bekliyoruz'.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu yıl 17. kez düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası'nda mücadele edecek 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın oyuncularından Sefa Akgün, futbolseverlerden destek beklediklerini bildirdi.

Sefa Akgün, TFF'nin internet sitesine yaptığı açıklamada, pazartesi günkü maçlarla başlayacak turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını belirtti. Uzun süredir bu turnuvayı beklediklerini kaydeden Sefa Akgün, 'Kaliteli bir ekibimiz var ve geçen yıl olduğu gibi yine şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Futbolseverlerden de destek bekliyoruz' ifadelerini kullandı.

Ercan Şirin ise bir yıldır turnuvanın hayaliyle yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

'Şampiyonluğu hedefleyerek yola çıktık ve artık turnuva başlıyor. Finali Belçika ile oynayacağımızı düşünüyorum. Şampiyonluk için bir yıldır çalışıyoruz, rakibimiz kim olursa olsun hedefimize ulaşacağız.'

Kaleci Ozan Can Oruç ise Mercedes-Benz Ege Kupası'nın futbolseverlere geleceğin yıldızlarını bugünden izleme fırsatı verdiğini bildirdi. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu belirten Ozan Can Oruç, 'Hepimiz, önce A Milli Takım'da sonra da Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giymeyi hedefliyoruz. Futbolseverler maçlarımıza gelerek, yarının yıldızlarını şimdiden izleme fırsatı elde edecekler' ifadelerine yer verdi.

Toplam 8 ülkenin katılacağı ve takımların iki gruba ayrıldığı turnuva pazartesi günkü maçlarla başlayacak. Gruplarını lider bitiren takımların finale yükseleceği organizasyonda ikinciler ise üçüncülük maçına çıkacak.

A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti, Norveç ve Ukrayna ile mücadele edecek Türkiye, 18 Ocak Pazartesi günü saat 14.30'da Menemen İlçe Stadı'nda Ukrayna ile karşılaşacak.

Kaynak: AA