Halkbank, İkinci Devreye Hazır

Halkbank Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Akarçeşme: 'Lige verilen 5 haftalık arayı çok iyi değerlendirdik'.

Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Halkbank'ın antenörü Cengiz Akarçeşme, ligin 2. devresine iyi bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Akarçeşme, 16 Ocak Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak 2. devreye, 11 puanla 9. sırada gireceklerini belirterek, 'Lige verilen 5 haftalık arayı çok iyi değerlendirdik. Tespit ettiğimiz eksiklilere yönelik yoğun bir çalışma programı uyguladık ve yüksek kalitede hazırlık maçları oynadık. Genç oyunculardan kurulu bir takım olduğumuzu unutmadan, planlı bir şekilde hedeflerimize yürümekteyiz' ifadelerini kullandı.

Kendilerini zorlu ve uzun bir mücadelenin beklediğinin farkında olduklarını vurgulayan Akarçeşme, açıklamasını 'Oyuncularımıza çok güveniyoruz. Ligin ikinci yarısına Sarıyer Belediyespor maçıyla iyi bir giriş yapmayı planlıyoruz. İkinci devrenin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz' şeklinde tamamladı.

Halkbank, 2. devrenin ilk maçında 16 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Sarıyer Belediyespor ile karşılaşacak. İstanbul'daki Bahçeköy Orman Fakültesi Salonu'nda yapılacak maç saat 17.00'de başlayacak.

Kaynak: AA