Afjet Afyonspor, Kemer'deki Hazırlık Kampını Tamamladı

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından AfJet Afyonspor Antalya'nın Kemer ilçesinde sürdürdüğü hazırlık kampını tamamladı.

Kiriş Mahallesi'nde 5 yıldızlı bir otelin sahasında kamp yapan AfJet Afyonspor'u, kampın son gününde Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta ve başkan yardımcısı Durmuş Can ziyaret etti. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki önderliğinde 28 kişilik kadrosuyla kampı tamamlayan AfJet Afyonspor Başkanı Salih Sel, gazetecilere yaptığı açıklamada, AfJet Afyonspor grupta ilk yarıyı, lider olarak kapattıklarını belirterek, şu ana kadar hiç mağlubiyetlerinin olmadığını söyledi.

Örnek bir kulüp oluşturmak için yola çıktıklarını anlatan Sel, sporcuları takıma alırken de sadece futbollarına değil karakterlerini de ön planda tuttuklarını ifade ederek, 'Herhangi bir transfer yapmadık. Geçtiğimiz yılki kadromuz ile devam ediyoruz. Kemer'de güzel bir kamp geçirdik. Hazırlık kampımızda bizi yalnız bırakmayan Kemerspor 2003 Başkanı ve başkan yardımcımıza çok teşekkür ediyorum' dedi.

Minta ise kendilerine başarı dilemek için Afjet Afyonspor'u ziyaret ettiklerini belirterek, ligin ikinci yarısında da kendilerine başarılar diledi. Kampın son idmanının ardından Kemer'de yerel bir gazetenin sahibi olan Afyonlu Semih Köken, sporculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu.

Kaynak: AA