Olcay Şahan: Türkiye'nin en iyi takımı biziz

Beşiktaş'ın milli yıldızı Olcay Şahan, Beyaz Futbol'a özel açıklamalarda bulundu.

Olcay Şahan: Türkiye'nin en iyi takımı biziz
Beşiktaş'ın milli yıldızı Olcay Şahan, ilk yarıdaki performanslarını Beyaz Futbol mikrofonlarına değerlendirdi.

Beşiktaş'ın ilk yarıdaki futbolu herkesten övgüler alırken Olcay iyi olmadıklarını söyleyerek ' Beşiktaş uçuyor deniliyor. Ama biz iyi gitmiyoruz şuan iyi gidiyor olsak aradaki puan farkı 10 olurdu. Fenerbahçe'den 1 puan öndeyiz bu demek oluyor ki biz normal futbol oynuyoruz. Türkiye'nin en iyi futbolu oynuyoruz çünkü Türkiye'nin en iyi takımı biziz.' dedi.

AHMET ÇAKAR'A GÖNDERME


Ahmet Çakar'ın Beşiktaş - Galatasaray maçı için kullandığı 'Derbicik' yorumu da değinen Şahan 'Yan sanayi derbisi diyordu, birine de derbicik diyordu. Bir daha ki Fenerbahçe - Galatasaray maçına ne diyecek merak ediyorum.' diye konuştu.

Olcay Şahan: Türkiye'nin en iyi takımı bizizAhmet Çakar 'Derbicik' dedi... Sinan Engin çıldırdı
'RASİM HAVLUYU ERKEN ATTI'

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol stüdyolarında Galatasaray'ı kast ederek havlu atmasını değerlendiren Olcay 'Futbolda havlu hiçbir zaman erken atılmaz. Sonuçta 3 puanlı bir süreçteyiz. Geçen sezon hatırlıyorum ki 7 ya da 9 puan fark vardı. Ama iki takım bizim üzerimizde ligi bitirdi' dedi.


AHMET ÇAKAR'IN 41 DİKİŞ BÜYÜSÜ

Ahmet Çakar'ın gündeme getirdiği 41 dikiş büyüsünü de unutmayan Şahan ' 41 gol attık diye şampiyon olamayacaksak, buyursun gelsin bilardo oynayalım. O yenerse şampiyon olamayacağız demektir. Ahmet hocayı yenerim' ifadelerini kullandı.

Olcay Şahan: Türkiye'nin en iyi takımı bizizAhmet Çakar: Beşiktaş şampiyon olamayacak
'OĞUZHAN TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ'


Bu sezon Beşiktaş'ta oynadığı futbolla tam not alan Oğuzhan Özyakup'u da öven Olcay Şahan, Oğuzhan'ın Türkiye'nin en iyisi olduğunu söyledi.