Öztürk Açıklaması 'Güzel Bir Galibiyet Aldık'

Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, “Adana Aski’ye karşı kendi evimizde güzel bir galibiyet aldık” dedi.

Samsun Canik Belediye Başantrenörü Öztürk, ligin 14. haftasında kendi sahalarında 69-61 yendikleri Adana Aski maçı sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

ÖZTÜRK: “GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK”

Ligde üst üste galibiyetler aldıklarını belirten Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Öztürk, “Son 3 haftada kazandığımızın karşılaşmaların ardından ikinci yarının ilk maçında zorlu rakiple karşılaştık. Adana ASKİ yeni transferleri ile karşımıza çıktı. Ekiplerini yeniden kurdular. Nasıl oynayacaklarını pek bilmiyorduk. Ancak biz kendi düzenimizi oynamaya çalıştık. Son üç haftada yaptığımız hücumu ve savunmayı bu maçta da yapmaya çalıştık. Adana ASKİ karşısında evimizde güzel bir galibiyet aldık" diye konuştu.

Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Samsun Canik Belediye oyuncusu İlsu Darıcıoğlu ise zor bir karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın çok güzel olduğunu ve takım oyununu sergilemeye çalıştıklarını belirtti.

Kaynak: İHA