Ahlat Spor Yeni Transferleriyle SES Getirecek

Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor, 2015-2016 sezonu için idmanlara tüm hızıyla devam ederken, yapmış olduğu kaliteli ve profesyonel futbolcu transferleriyle göz kamaştırdı.

Amatör Lig’de bu sezon için oldukça iddialı olan ve BAL’a yükselmeyi hedefleyen Ahlat Aktaş GB Spor, yeni sezon için 18 futbolcu transfer ederek takımı yeniden canlandırdı. Yeni sezon çalışmaları ve profesyonel transferler hakkında açıklamalarda bulunan Ahlat Aktaş GB Spor Kulübü Sportif Direktörü Çetiz Tezcan, Ahlat’ın yetenekli gençleri ve yeni transferlerle birlikte takımda son derece kaliteli bir oyuncu kadrosunun oluşturulduğunu söyledi.

Yeni sezon için oldukça çaba harcayarak yurt içi ve yurt dışından transferler gerçekleştirdiklerini belirten Tezcan, "Bu sezon için 18 transfer gerçekleştirdik. Bu transferlerimizden 8’i profesyonel liglerde top koşturan oyunculardır. Bunun yanında kadromuz gerek ilçemizin gerekse bölgemizin yetenekli gençlerinden oluşmaktadır. Bu sezon oldukça iddialı ve ümitliyiz. Bu nedenle hem yurt içi hem de yurt dışından transfer yaptık. İnşallah bu yıl oldukça iyi yerlere geleceğiz. İdmanlara başladık. Günde çift idman yaparak sezona hazırlanıyoruz. Şu an itibariyle futbolcularımızın moral ve motivasyonları da son derece iyi devam ediyor. Selçuklu Oteli’nde kampa giren oyuncularımızda yeni sezonu heyecanla bekliyor. Bu sezon Ahlat Spor başarılı maçlara damga vuracak. Ayrıca yeni sezon için transfer bütçemiz yaklaşık 225 bin TL oldu. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmayacaktır. Şu anda idmanlarımız tüm hızıyla devam etmekle birlikte, pazar günü saat 16.30’da Ahlat Şehir Stadyumu’nda Muş İdman Yurdu ile hazırlık maçı yapacağız. Tüm halkımız maça davetlidir. İlçe halkının desteklerini bekliyoruz" dedi.

Öte yandan takıma Yunus Emre Karaman Van Spor, Caner Erdem Niğde Spor, John Trgore Burkina Fas’tan, Markees Perekeme Nijerya, Caner Kara İstanbul Kartal Spor, Ömercan Kartal Ankara Kızılcahamam Spor, Emre Atılgan Aydın Spor, Uğur Pran Ceylanpınar Spor, Muammer Kalkan Erciş Belediye Spor, Nurettin Atağ Cizre Spor, Muhammed Yüksek Erciş Belediye Spor, Hakan Coşkun İstanbul Kartal Spor, Arif Bayram Tatvan Spor, Yusuf Bayram Ceylanpınar Spor, İsa Akgün Tatvan Spor, Önder Çimen İstanbul Spor ve Teknik Direktör Vahdet Kaçmaz ise Tatvan Spor’dan transfer edildi.

Kaynak: İHA