Akhisar Belediyespor'da Fenerbahçe Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor 4 Ekim Pazar günü saat 20.00’de konuk olacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını eksiksiz sürdürdü.

Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan idman da yeşil-siyahlılar teknik direktör Cihat Arslan eşliğinde yarım sahada iki grup halinde çift kale maç yaptı. Son 3 maçtır rakibine puan vermeyen yeşil-siyahlılarda ikinci kaptan Güray Vural zor bir müsabaka olacağını bundan dolayı iyi bir çalışma yaptıklarını kaydetti.

Süper Lig’de 6 karşılaşmada 409 dakika sahada oynayan 3 gol atıp 1 asist yapan 30 yaşındaki golcü oyuncu Kolombiyalı Hugo Rodallega Martínez; Türkiye’de mutlu olduğunu ifade ederek şu anda tek amaçlarının Fenerbahçe maçına hazır olmalarının gerektiğini belirtti.

Geçen sezon Kadıköy’de Fenerbahçe’ye attığı jenerik gol ile yılın golü seçilen Akhisar Belediyespor’un ikinci kaptanı Güray Vural idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Büyük bir takıma karşı oynuyoruz. Geçen hafta yenildikleri için bizi zor bir maç bekliyor. İnşallah istediğimizi orada alırız. Onun için de güzel çalışmalar yapıyoruz, iyi çalışıyoruz. Ama zor bir deplasman olduğunu biliyoruz, iyi mücadele etmezsek kolay olamayacağını biliyoruz. İnşallah geçen hafta güzel bir galibiyet aldık, bunu devamını getiririz” dedi.

RODALLEGA: TÜRKİYE’DEKİ FUTBOL BEKLEDİĞİM GİBİ ÇIKTI

Türkiye’ye geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Akhisar Belediyespor’un golcü oyuncusu Rodellega, ”Öncelikle biz mutluyuz ve maç güzel olacak. En son maçımızı biliyorsunuz kazandık, bu bizim için çok büyük bir moral. Şimdi Fenerbahçe’nin stadyumuna gideceğiz, orada güzel bir atmosfer var. Artık tek bir amacımız var, bu maça hazır olmak zorundayız ve oraya gidip kazanacağız. Türkiye’de futbolda beklediğim şeyleri buldum açıkçası güzel futbol takımları var, futbolcuları çok kaliteli, lig çok güzel. Süper Lig’deki teknik direktörleri de beğeniyorum. Dışarıdaki yaşama gelirsek, özel hayatımızda çok mutluyum, ailem çok mutlu. Her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışıyoruz. Türkiye’deki yaşam hayatını da çok beğendim. Şimdilik her şey çok güzel” dedi.

Kaynak: İHA