Milas'lı Zabıta Ve Milli Güreşçi Atina'ya Gidiyor

13-18 Ekim Tarihleri arasında Yunanistan’ın başkenti Atina da yapılacak olan 35 yaş üstü Serbest ve Grekoromen Güreşi Dünya Şampiyonasında ülkemizi Muğla’yı 76 kg’da temsil edecek olan Milli güreşçimiz Erkan Uysal güreş turnuvasına katılmak için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Gündüzleri Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğündeki görevinde çalışıp akşamları yaptığı antrenmanlarla güreşlere hazırlanan Milli güreşçi Erkan Uysal, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Şampiyona hazırlıkları hakkında Başkan Tokat’a bilgi veren Uysal, “Geçen yıl Sırbistan’ın Belgrad şehrinde yapılan Dünya şampiyonasından madalyayı kıl payı kaçırıp Dünya 5.si olmuştum. Bu yıl daha fazla antrenman yapıp çalışma imkânım oldu. Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ve Zabıta Müdürümüz Süleyman Karatoprak bana çok büyük destek veriyorlar. İyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Amacım ülkemizi Muğla’yı ve Milas’ı en iyi şekilde temsil edip dünya şampiyonu olmak. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi olarak mevcut olanaklar dahilinde sporculara ve spor kulüplerine her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyleyerek, “Sporcumuzdan Atina güreşlerinde başarı haberlerini bekliyoruz” dedi.

Uzun yıllar Milas Güreş İhtisas Spor Kulübünde güreşen Erkan Uysal, askerlik görevi sırasında Ordu Milli Takımımız adına ulusal güreşlere katıldı.

Askerlik görevi sonrasında Fethiye ihtisas Spor Kulübünün formasını giyerek çeşitli resmi ve özel turnuva güreşlerine katıldı.

Kaynak: İHA