Arsenal kendi sahasında Olympiakos'a 2-3 yenildi

Arsenal Şampiyonlar Ligi'nde şok üstüne şok yaşıyor. 2. maçta 2. mağlubiyetini alan İngiliz temsilcisi henüz Bayern Münih'le de karşılaşmadı

Arsenal kendi sahasında Olympiakos'a 2-3 yenildi
 Şampiyonlar Ligi F grubunda Arsenal şok üstüne şok yaşıyor. 2. maçlar itibariyle sıfır puanda kalan İngilizler kendi sahalarında Olympiakos'a da yenildiler.

Grubun ilk maçında Dinamo Zagreb'e Hırvatistan'da 2-1 yenilen Arsenal, 2. maçta bu kez sahasında Olympiakos'a 2-3 yenildi. Bu skorun ardından Arsenal '0' puanla son sırada yer alırken, Dinamo Zagreb ve Olympiakos 3 puandalar, Bayern Münih de 6 pauna yükseldi. Arsenal bundan sonra Bayern Münih ile art arda 2 maç oynayacak!

33. dakikada Felipe Pardo'nun golüyle Olympiakos deplasmanda 1-0 öne geçti. Fakat 2 dakika sonra Alexis Sanchez'in asistinde Theo Walcott eşitliği sağladı. Bu golün 5 dakika sonrasında ise bu kez kaleci Ospina kendi kalesine golü attı ve ilk yarı 1-2'lik sonuçla tamamlandı.

İkinci yarının 65. dakikasında bu kez Theo Walcott'un asistinde golü atan Alexis Sanchez oldu. Fakat Arsenal yine direnemedi. Sadece 1 dakika sonra Alfred Finnbogason karşılık verdi ve Olympiakos 2-3 öne geçti.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Olympiakos sürpriz bir galibiyete imza atmış oldu.