Sinan Engin: Beni itle köpekle muhattap etmeyin!

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Sinan Engin, Felipe Melo'ya çok sert yüklendi!

Sinan Engin: Beni itle köpekle muhattap etmeyin!
Beyaz Futbol programında Felipe Melo'nun Twitter hesabından bir takipçisinin paylaştığı görsel programa damgasını vurdu.

Ertem Şener'in gündeme getirdiği görseliı gören Sinan Engin 'Beni itle köpekle muhattap etme!' diyerek çok sert tepki gösterdi.

Sinan Engin, Melo'nun re-tweet yaptığı görseli yapan kişiye de Melo'ya da çok ağır şekilde yüklendi.

Engin 'İtle köpekle muhattap olmam ben. Anladınız mı? Bu çok ayıp... Allah'ın zavallı pitbulu geliyor bize böyle bir hareket yapıyor! Karşımıza gelse böyle birşey yapması sözkonusu değil de... Altına s.çar yapamaz da! Melo felan dinlemem ben boynunu kırarım ben adamın! Çok sinirlendim böyle birşey olabilir mi! O resimde Türkiye orada. Türkiye'deki bütün medya orada. Melo burada üç şampiyonluk yaşadı ve 15-20 milyon kazandı. Bu medya ve bizim yaptığımız yorumlar sayesinde aldı. Allah'ın varoş bir Brezilyalısı bize böyle bir hareket yapıyor Türk bir arkadaşımız da bunu re-tweet yapıyor. Tü lan senin kalıbına! Beni itle köpekle muhattap etme Ertem sinirlendirme beni! Bunu bana daha önceden söyleseydin bunu sana koydurmazdım. Türkiye'de düzgün aile insanları var şöyle bir hareketi bize doğru yaptıran o twiterci kimse Allah belasını versin! Birgün gelirsin İstanbul'a Melo! Bende sana bir hareket yaparım. Ben Melo gibi terbiyesiz hareket yapmam! Ben ona o resmi karısının yanında gösteririm! dedi.