Giresunspor - Denizlispor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 6. haftasında kendi sahasında Denizlispor’u konuk eden Giresunspor kendi seyircisi önünde rakibi ile 2-2-berabere kaldı. Maçın ardından oyunu değerlendiren her iki takımın hocası da oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi.

Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, 2 tane yüzde yüz penaltılarının verilmediğini belirterek, “Her iki tarafın da özellikle futbolcularını tebrik ediyorum. Çok güzel bir oyun oynadılar. Bu bayram günü bu stada gelen futbol severlere zevkli bir maç izlettiklerini düşünüyorum. Çok güzel bir atmosfer herkes top oynamaya çalışıyor. Böyle kolay bir maçı bile maalesef yönetemeyen hakemlerle karşı karşıyayız. Bu konuda konuşmak istemiyordum ama futbolcularım içeride çok üzgün. Hepsi de olaya yakın olanlar. Tekrar tekrar sordum 2 tane yüzde yüz penaltımızı vermedi ve Vedat’ın attığı gol de faulün olmadığını söylüyorlar. Tabii hakem yaptığı hatanın farkında 2. yarı rakibinde bir tane yüzde yüzlük penaltısını vermedi. Hakemi bir kenara bırakıp oyuna dönersek ilk yarı oyuna çok iyi başladık ama verilmeyen penaltı, verilmeyen gol arkasından yediğimiz bir gol kontra atakta bütün futbolcuların moraliniz bozdu, belki devreye iki farklı mağlup da girebilirdik. İmdadımıza devre arası yetişti. 2. yarı oyuna yaptığımız taktiksel değişiklikle daha iyi başladık ve daha etkili olmaya başladık. Bunun sonucunda golleri de bulduk. Çok da güzel bir dakikada öne geçtik 2-1 ama maalesef yine çok basit bir gol yedik. Benim tek üzüntüm burada kaçan puanlardan ziyade futbolcuların 2. yarıda vermiş olduğu büyük mücadele maçı 1-0 ‘dan 2-1 ‘e getirmeleri daha sonra 2-2 bitmesi ben onların adına çok üzüldüm" dedi.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Mağlubiyet serisine Giresunspor ile 2-2 berabere kalarak son veren Denizlispor’da teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Ligin en zor deplasmanına geldik, çok iyi bir mücadele etmemiz gerektiğini biliyorduk ve öyle de geçti. Maçın başından sonuna kadar sahanın zemininden dolayı çok kötü bir zeminde oynandı karşılaşma. Onun için hep yüksek toplarla mücadele şeklinde geçen bir karşılaşma oldu. Açıkçası aldığımız bir puan bizim için iyi ama maçın ilk yarısında oyunu kopartacak 1-0’dan sonra çok pozisyonumuz vardı. Son topları bir tülü atamadık maçı ilk yarı 2 ya da 3-0 yapıp bitirebilirdik, olmadı. 2. yarı rakibimizin bize yükleneceğini de biliyorduk uzun toplarla bunun neticesinde biz kazandığımız topları iyi kullanamadık ve 2-1 mağlup duruma geçtik ama takım direncini kırmadı ve 2-2’yi yakaladı bu da bizim adımıza sevdiriciydi. Çok zor bir deplasmanda bir puan aldık ve uzun süredir bir mağlubiyet serimiz vardı bunu bitirdik. Bütün oyuncularımı kutluyorum, maçın başından sonuna kadar kazanmak adına her şeyi yaptılar” diye konuştu

Kaynak: İHA